1. Tutustu

Ois hyvä että Eemeleitä olis enemmän.

Rauman Eemelin asunnot on mainio tilaisuus asua luonnon läheisyydessä, silti palveluiden äärellä. Eemeliin tekemämme konsepti omatoimiasumisesta palveluilla höystettynä, tekee asumisesta helppoa ja turvallista.

Olemme miettineet valmiiksi kenelle Rauman Eemeli voisi olla mukava paikka asua:

1.     Eläkeläinen, miltä tuntuisi yhdistää normaaliin asumiseen kevyesti siivouspalveluita, lounas taloyhtiön tiloissa ja tarpeen mukaan vaikkapa sairaanhoitajan tarkastuksia? Eemelissä voit elää täysillä, ilman kaikkia arkipäivän huolia.

2.     Sinä, joka tarvitset jatkuvia hoitopalveluita, mutta vanhainkoti kuulostaa turhan laitosmaiselta. Eemelissä on mahdollista yhdistää kotona asumiseen, vaikka päivittäiset sairaanhoidon palvelut siivouksineen ja ruokineen.

Myös sinulle, jonka vanhemmat tarvitsisivat lisää huolenpitoa ja arjen apuja, mutta asut mahdollisesti kauempana tai elät kiireisen työ- ja perhe-elämän keskellä. Voit hyvin aloittaa keskustelut kanssamme ja katsotaan löytyisikö isällesi ja äidillesi elämän arvoista asumista meiltä.

 

Sujuvaa arkea

Rauman Eemeli on aikanaan rakennettu mukavalle paikalle Rauman keskustan läheisyyteen. Läheisen järven rannalle on mukava kävelymatka. Siellä pääsee hetkeksi irti arjen asioista. Eemelissä yhdistyy hyvä sijainti, arkea helpottavat palvelut ja aivan tavallinen asuminen.

 

As Oy Rauman Eemeli

Osoite: Kasvitarhanpolku 7, 26100 Rauma

Asuntoja vuonna 1978 valmistuneessa asuinkerrostalossa on yhteensä 35 kpl

  • yksiöitä 1h+kk (36 ja 38,5 m2) 10 kpl
  • kaksioita 2h+k (55 ja 58,5 m2) 20 kpl
  • kolmioita 3h+k (74 m2) 5 kpl

Asuinhuoneistojen yhteispinta-ala 1.895 m2
Kaupungin vuokratontti, pinta-alaltaan 2.690 m2

Yhteiset tilat: saunaosasto, pesula, kuivaushuone, kylmäkellari, huoneistokohtaiset varastotilat sekä ulkoiluvälinevarasto

Kaapeli-tv
Kiinteistössä kaukolämmitys
Peruspalvelut (ala-aste, päiväkoti, kauppa ja ostoskeskus) lähellä
Erinomaiset ulkoilumaastot
Hyvät kulkuyhteydet Rauman keskustaan

Taloyhtiössä tehdyt korjaukset:

  • vesikaton korjaus ja elementtien saumaus 2000
  • lukkojen sarjoitus 2002
  • porrashuoneiden ja yhteistilojen maalaus 2008
  • lämmönsäätö, patteri- ja linjaventtiilien uusiminen 2011
  • parvekelinjojen maalaus ja parvekeseinien panelointi 2016
  • ikkuna- ja parvekeoviremontti 2016
  • parvekelasitukset ja parvekelasien huolto 2017

Omaa rauhaa lähes keskustassa

Rauman Eemeli on rakennettu aikanaan Vanhan Rauman taakse lähes järven rannalle. Varmaan rakentajillakin on ollut ajatus omasta rauhallisesta paikasta palveluiden liepeillä. Eemelin vehreän pihapiirin muodostaa kolme samanlaista rakennusta, joita on peruskorjattu huolellisesti vuosien aikana. Rauman Eemelin asunnot yhdessä ympäröivien rakennusten kanssa muodostavat rauhallisen ja idyllisen, sekä vehreän sisäpihan ja puistomaisen alueen. Täällä voi todella kokea rauhaa ja vihreyttä lähes keskellä kaupunkia.

Monipuoliset palvelut

Rauman Eemeli on korkeatasoisten palveluiden ympärillä. Päiväkoti, Rauman aluesairaala, vanhainkoti sekä Liikuntakeskus Troppi ovat aivan kävelymatkan etäisyydellä. Jos kilometrin jaksaa kulkea, niin voit käydä, vaikka kolmessa eri ruokakaupassa tai ABC:lla päiväkahvilla. Jos ei lähialueen kaupoista saa tarpeeksi, niin alle kahden kilometrin etäisyydellä onkin jo sitten keskustan laajat palvelut, kaupunginteattereineen, merimuseoineen ja uimahalleineen. Myös kaunis ja rauhoittava Vanhan Rauman alue on hyvin lähellä.

Lukuisia harrastusmahdollisuuksia

Vaahteramäen Eemelikin tarvitsi runsaasti aktiviteetteja. Niinpä Rauman Eemelinkin ympärillä niitä on yllin kyllin. Lähimpänä, aivan saman tien päässä on Liikuntakeskus Troppi, jossa voit pelata sulkapalloa, salibandyä, tennistä ja biljardia. Uimahalli löytyy myös parin kilometrin päästä.

Äyhönjärven mukavat rantapolut tuovat ulkoilumaastot aivan asunnon viereen. Jos kultturellimpaa aktiviteettia etsii, niin hiukan alle kahden kilometrin päässä on kaupunginteatterin hienot esitykset, historiallinen merimuseo ja aivan ihana Vanhan Rauman alue. Jos taas haluat päästä rauhoittumaan, löytyy noin 500 vuotta vanha ja historiallinen Rauman Pyhän Ristin kirkko myös kävelyetäisyydeltä.

Sijainti

Sijainti

Rauman Eemeli sijaitsee loistavalla paikalla. Rauhallinen sijainti, mutta samalla kaikki palvelut kävelymatkan päässä.

Mahdollisuus hoivapalveluihin

Mahdollisuus hoivapalveluihin

Asukkaana voit tukeutua sinulle valmiiksi paketoituihin hoiva- ja ruokapalveluihin.

Järkevä sijoitus

Järkevä sijoitus

Hyvälle paikalle rakennettu laadukas koti, on aina järkevä sijoitus.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi alla.