Helppoa asumista senioreille

 

Rauman Eemeli on uudenlainen vuokra- ja omistusasumisen konsepti Raumalla. Kyseessä on loppuun saakka mietitty kokonaisuus, jossa tavallinen asuminen on yhdistettävissä palveluasumiseen.

Uusi konsepti Raumalla

 

Rauman Eemeli on täysin uudenlainen asumisen konsepti Raumalla. Se on loppuun saakka mietitty asumisen kokonaisuus, jossa tavallisen asumisen pystyy yhdistämään palveluasumiseen.

Rauman Eemelin konsepti, jossa ihminen myös ikääntyessään voi elää omaa ja arvokasta elämäänsä täysillä omassa asunnossaan samalla tukeutuen lähialueen laajoihin palveluihin, on uusi asumisen malli Raumalla. Omiin koteihin tuotetut palvelut tuovat merkittävästi turvaa, niin asujalle kuin asukkaan läheisille.

Hyvin tuottava sijoitus

Rauman Eemelin asunnot ovat hyvin tuottava sijoitus. Sijoitetun oman pääoman tuotto on noin 10%. Ota meihin yhteyttä kysyäksesi tarkemmin tuottoprosenteista.

Hyvä sijainti

Rauman Eemeli sijaitsee hyvällä alueella lähellä Rauman keskustaa ja rauhallista rantamaisemaa.

Hyvin brändätty kokonaisuus

Rauman Eemeli on huolella brändätty kohderyhmälleen sopivasti. Näin varmistamme, että puhuttelemme oikeaa ryhmää ja tuotamme lisäarvoa. Kohde on suunniteltu erityisesti ikääntyville ihmisille ja sijoittajille.

Hyvässä kunnossa oleva asunto-osakeyhtiö

Asunto-osakeyhtiö on hyvässä kunnossa ja kiinteistöä on remontoitu vuosien varrella, niin että se täyttää hyvin nykypäivän vaatimukset.

Vuokratuottolaskelmat esimerkiksi

Asunto m2
Vuokratuotto kk
Hoitovastike + lainan korko kk
Nettotuotto kk
Nettotuotto vuodessa
Myyntihinta
Tuotto %
51,5m2
927 €
379,03 €
547,97 €
6576 €/vuosi
52 732 €
12,47 %
45,5m2
819 €
334,87 €
484,13 €
5810 €/vuosi
57 627 €
10,08 %

Vuokratuotto perustuu senioriasuntojen hintatasoon esim. Saga Palvelutalo Lakeudenlinna, Seinäjoki ja Dila Diakonialaitos Lahti.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi alla.